infoblokEnergetikai korszerűsítés pályázat

A projekt célja a Rozsály községben található Polgármesteri Hivatal és Közösségi Ház épületének energetikai korszerűsítése a Terület és Településfejlesztési Operatív Program keretében.

Az építkezés fő célja a fűtés és az elektromos áramfogyasztás mértékének megtakarítása volt. Ennek keretében új kazánokat, új fűtőtesteket szereltek be. Lecserélték a régi, korszerűtlen nyílászárókat is, modern, szigetelt ablakokra és ajtókra, a tetőre pedig napelemek kerültek, valamint az épület külső szigetelést is kapott.

A projekt keretében az alábbi tevékenységek elvégzése valósul meg: fotovillamos rendszer kialakítása saját villamosenergia igény kielégítése céljából, külső határoló szerkezetek utólagos hőszigetelése, homlokzati nyílászárók cseréje, napelemek telepítése, foszilis energiahordozó alapú hőtermelő berendezések korszerűsítése, cseréje, és a kapcsolódó fűtési rendszerek korszerűsítése, az épülethez kapcsolódó már kül és beltéri világítási rendszerek korszerűsítése.

A kedvezményezett neve: Rozsály Község Önkormányzata

A projekt címe: Rozsály Község Polgármesteri Hivatalának és Közösségi Házának helyt adó épület jelentős energiamegtakarítást eredményező felújítása

A projekt azonosítószáma: TOP-3.2.1-15-SB1-2016-00121
A szerződött támogatás összege: 78 716 102 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 100 %
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2018. 10. 25.

A projektről bővebb információt a http://www.rozsaly.hu/toppalyazat.php oldalon olvashatnak.

013 011 007 002