Szelektív hulladékgyűjtés

SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTÉS

A szelektív hulladékgyűjtés térítésmentes.

 A megtelt zsákokért a szállítási napokon   ingyenesen  biztosítjuk a cserezsákokat. A papírhulladék gyűjtő zsákba  kartondoboz,  élelmiszerdoboz, újságpapír, folyóirat, prospektus, könyv, boríték, füzet, hullámpapír, papírzacskó kerül.

 A műanyaghulladék gyűjtő zsákba elhelyezhetőek a műanyagpalackok, műanyag fóliák,műanyagzsákok és bevásárlótáskák, műanyagpoharak.

A gyűjtés saját, átlátszó zsákokba is elkezdhető.

A szelektív hulladékgyűjtés időpontjai Rozsályban:

május 28., június 25. július 23., augusztus 27., szeptember 24., október 22., november 26., december 24.

Kérjük, hogy a lakosság a zsákokat a szedési napokon reggel 6 óráig, jól látható helyre helyezze ki az ingatlanok elé. Kollégáink a zsákokat reggel 6 óra és délután 18 óra közötti időpontban gyűjtik össze.

 Nyír-Flop Kft

Új videók

Nézzen még több videót a Videótárban!

Maróthy János Általános Iskola farsang 2012.

Iskolai mesemondók

A Béres András Kör Gyermek Tánccsoportjának fellépése Mikepércsen

Tavaszi fagykár

Tavaszi fagykár

A falugazdász értesíti a gazdálkodókat, hogy az április 10-én történt fagykár bejelentésének határideje április 25. A bejelentéshez szükséges nyomtatvány átvehető a Rozsályi Teleházban, illetve a polgármesteri hivatalokban. A nyomtatvány kitöltéséhez szükség van a 2011. évi területalapú támogatás dokumentációjára.

Kállai Tibor falugazdász

Csillagokra lépsz

Március 24-én a a Béres András Kör Gyermek Tánccsoportja Mikepércsen lépett fel. A mikepércsi Béres András Iskola már 2002 óta évente megrendezi a Csillagokra lépsz nevű művészeti fesztivált. Idén több száz gyermek lépett fel, köztük a Béres András Kör Gyermek Tánccsoportja is, egyelőre csak versenyen kívül.