Falugazdászi tájékoztató

Értesítés tájékoztatóról!

Értesítem a rozsályi területalapú támogatást igénybe vevő mezőgazdasági termelőket, hogy 2015. április 1-én 12:30 órától tájékoztatót tartunk a Művelődési Házban.
A 2015-ös gazdálkodási évben több új dolog kerül bevezetésre, amely érinti a gazdálkodókat.

Mivel az igénylés időszakában, amely továbbra is április elejétől május 15-ig tart, már nem lesz idő arra, hogy minden egyes gazdálkodónak önállóan tudjunk felvilágosítást adni, kérem, hogy a fenti tájékoztatón lehetőleg minden egyes érintett jelenjen meg.
Ezen a megbeszélésen minden felmerülő kérdést tisztázni tudunk.

Balogh Károly
falugazdász

Falugazdászi tájékoztató

Balogh Károly falugazdász értesíti a mezőgazdasági termelőket, különös tekintettel a területalapú támogatást igénylőket, hogy napi aktuális témákról előadást tart Miski Ferenc falugazdással együtt 2014. szeptember 25-én (csütörtökön), 13:00 órai kezdettel a Rozsályi Művelődési Házban.

A téma fontosságára és aktualitására való tekintettel kérjük, hogy aki teheti, hallgassa meg a tájékoztatót.

A témák a következők lesznek:
– Nitrát érzékeny területeken betartandó kötelezettségek és következmények
– 2015. évtől várható támogatási formák
– Napi aktualitások
– Kérdések, válaszok

Tavaszi fagykár

Tavaszi fagykár

A falugazdász értesíti a gazdálkodókat, hogy az április 10-én történt fagykár bejelentésének határideje április 25. A bejelentéshez szükséges nyomtatvány átvehető a Rozsályi Teleházban, illetve a polgármesteri hivatalokban. A nyomtatvány kitöltéséhez szükség van a 2011. évi területalapú támogatás dokumentációjára.

Kállai Tibor falugazdász