Civil Nap

A rozsályi Béres András Kör Gyermek Tánccsoportja is fellépett Tunyogmatolcson a Felső – Tisza Vidéki Gyerekesély Program és a Tunyogmatolcsi Ifjúsági Kulturális és Szociális Egyesület „TIKSZE” által szervezett „Amatőr Civil Színházi Est” – III. Civil Napon.

Fényképek

Együtt Rozsályért

2012 május 27-én a rozsályi Gazdasági Udvarban találkoztak egymással a rozsályi civil, kulturális, sport szervezetek, csoportok tagjai. Az esemény fő célja – egy kellemes pünkösdi kikapcsolódás mellett – a kapcsolatépítés, az egyes fellépő csapatok közötti partnerség erősítése volt. A kulturális műsorszámok megmutatták, hogy milyen sokféle és sokszínű kulturális tevékenység folyik Rozsályban. Az esemény ötletgazdája és egyik fő szervezője Sztolyka Ildikó volt.

A rendezvény kereteit a Rozsályi Jóléti Alapítvány biztosította.


Fellépők voltak:

Csillag Dance
Orosz Anikó modern gyermek tánc csoportja


Rozsályi Református Gyülekezeti Kórus
kórusvezető: Borbélyné D. Hajnalka


Maróthy János Általános Iskola Német Néptánc  Haladó Csoport
vezetők: Nyisztorné Jakab Krisztina, Pregun Enikő


Idősek Klubja
vezető: Tircsi Antalné


Béres András Kör Gyermek Tánccsoport,
Béres András Kör
énektanár: Molnár Attiláné
tánctanár: Kókánné Mica Katalin

 

Csillagokra lépsz

Március 24-én a a Béres András Kör Gyermek Tánccsoportja Mikepércsen lépett fel. A mikepércsi Béres András Iskola már 2002 óta évente megrendezi a Csillagokra lépsz nevű művészeti fesztivált. Idén több száz gyermek lépett fel, köztük a Béres András Kör Gyermek Tánccsoportja is, egyelőre csak versenyen kívül.