Karácsony – Maróthy János Általános Iskola

A rozsályi Maróthy János Általános Iskola karácsonyi műsora.

Közzétette: Rozsály – 2015. december 21.

Versmondó verseny

A zajtai Vitéz Gaál Lajos Közhasznú Kulturális Egyesület 2014-ben is megrendezte versmondó versenyét, immár 3. alkalommal. A verseny címe – Cum Deo pro Patria et Libertate – Rákóczi Ferenc zászlóinak feliratára utal. A rendezvényen nemcsak a környékbeli diákok, hanem romániai magyar tanulók is részt vettek. A rozsályi Maróthy János Általános Iskola tanulói rendszeresen szerepelnek ezen a versenyen, most is többen előadták szavalatukat.

Fényképek
             

Madarak és fák napja

A Maróthy János Általános Iskola a Madarak és fák napján ebben az évben is a szokásos programokkal erősítette a tanulók természet iránti elköteleződését. Volt a témához kapcsolódó rajzverseny, sportversenyek, pónilovaglás és faültetés is. Idén a bodrogolaszi testvériskola tanulói is ellátogattak Rozsályba, a két iskola diákjai együtt nézték meg a Béres András Gyermek Táncsoport néptánc műsorát.


Folytatás

Iskolakezdés

A Maróthy János Általános Iskola vezetése tájékoztatja a tisztelt szülőket és az iskola tanulóit, hogy a 2013/2014-es tanév tanévnyitóját szeptember 2-án (hétfőn) 08:00-kor tartja.

Ezen a napon kerül kiosztásra a tankönyv és az ingyenes füzetcsomag.

Tisztelettel: Kicska József igazgató